+98-21-79649900
+98-21-79649900 جستجو

اپلای Apply چیست؟

اپلای Apply چیست؟

حتما شما هم به فکر این هستید که برای اقامت در سایر گشورها و یا ادامه تحصیل، به گشورهای دیگر سفر کنید. قبل از برداشتن هر گامی، نیازمند آن هستید که با واژگان کلیدی و عبارات مهم این فرآیند آشنا شوید. در این مقاله به دنبال آن هستیم که از صفر تا صد اپلای برای دانشگاه های خارج از کشور را به شما آموزش دهیم.

اپلای کردن به چه معنا است؟

اپلای (Apply) یا درخواست پذیرش، مجموعه اقداماتی هستند  که منجر به دریافت پذیرش تحصیلی (Admission) از دانشگاه‌های فرامرزی می شود. به طور عمومی حتی به مراحل بعد از ادمیشن یا دریافت پذیرش از دانشگاه، مثل دریافت فرم‌های مربوط به ویزا، تعیین وقت سفارت و اقدامات مربوط به درخواست ویزا و تهیه بلیط هواپیما نیز اپلای گفته می‌شود. به کسی که اپلای می‌کند، متقاضی یا Applicant می‌گویند.

برای اپلای چه باید کرد؟

اپلای کردن و تجربه زندگی در کشورهایی به غیر از کشور مادری، یک  تجربه و تغییرات بزرگی را در زندگی شما ایجاد می کند. از این رو برای شروع در این مسیر باید با آگاهی و شناخت کافی اقدام کنید، و جنبه های مثبت و منفی از تحصیل در کشور دیگر را بررسی کرد و بعد از اطمینان خاطر کامل از تصمیم خود، برای این هدف تلاش خود را آغاز کنید.

بنابراین استفاده از تجربه افرادی که این مسیر را طی کرده اند و در کشورهای دیگر زندگی کرده اند می تواند بهترین کمک باشد. فاکتورهایی از قبیل شیوه زندگی، روش کسب درآمد، آداب و رسوم  و روابط اجتماعی مردم در زندگی مهاجران را باید در نظر گرفت و با آگاهی کامل و به دور از تعصب همه جوانب را بررسی کرده تا بهترین تصمیم را برای زندگیتان بگیرید.

اپلای پرسه ی زمان بری است که نیازمند تلاش و همت افراد است. اگر در تصمیم و رسیدن به هدف تان محکم ثابت قدم باشید، به هدف تان می رسید. اپلای یک ماراتن جهانی است که باید صبر و حوصله داشته باشید و زود خسته نشوید

 

مراحل اپلای برای ادامه تحصیل

برای انجام موفق این فرآیند باید مراحل زیر را با صبر و حوصله و دقت و تمرکز طی نمایید:

  1. تصمیم گیری و برنامه ریزی زمانی
  2. تهیه فهرستی از کشورهای مناسب برای ادامه تحصیل
  3. تهیه فهرستی از دانشگاه ها و رشته های ایده آل
  4. مشحص کردن الزامات اولیه برای اپلای در هر رشته و دانشگاه
  5. آمادگی و شرکت در آزمون های زبان موردن تایید کشور مقصد ( در صورتی که از سطح زبان مطلوبی برخوردار نیستید، همان ابتدا برای شرکت در کلاس هاس زبان اقدام نمایید)
  6. ارتباط با اساتید دانشگاه های منتخب برای دریافت فاند تحصیلی از طریق ایمیل و مکاتبات
  7. تهیه رزومه تحصیلی
  8. نگارش انگیزه نامه یا SOP (Statement of Purpose)
  9. تکمیل فرم آنلاین در خواست موجود در سایت دانشگاه قبل از زمان مشخص شده
  10. آماده کردن ریز نمرات، ترجمه و ارسال آنها برای دانشگاه مقصد
  11. پیگیری ارسال توصیه نامه از استادان دانشگاه هاهی تهران
  12. انتظار برای تایید یا رد درخواست شما برای ادامه تحصیل

طی کردن فرآیند بالا زمان بر است. بهتر است برای موفقیت، با افراد خبره  و دوستان خود در داخل و خارج از کشور مشورت نمایید و تمام پیش بینی های مورد نیاز را انجام دهید تا ریسک این کار را پایین بیاورید. برای انجام تراکنش های مالی و انتقال وجه به حساب دانشگاه و انجام کلیه اقدامات مالی، در کنار شما خواهیم بود.

در صورتی که درباره این فرآیند سوالی داشتید، ما در کنار شما هستیم .

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

question